Bibliographic Information

卵の調理と健康の科学

佐藤泰 [ほか] 共著

弘学出版, 1989.11

Title Transcription

タマゴ ノ チョウリ ト ケンコウ ノ カガク

Available at  / 97 libraries

Note

参考図書・文献: 章末

その他の共著: 田名部尚子, 中村良, 渡辺乾二

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 卵の成分と物性
  • 2章 殻付卵の品質と貯蔵法
  • 3章 卵の調理と機能
  • 4章 卵料理の活用
  • 5章 卵製品の活用
  • 6章 卵の栄養と健康

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN04053682
  • ISBN
    • 4874920551
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    川崎
  • Pages/Volumes
    284p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top