Bibliographic Information

食品学総論

加藤保子編集

(栄養・健康科学シリーズ)

南江堂, 1990.4

Title Transcription

ショクヒンガク ソウロン

Available at  / 71 libraries

Note

執筆: 加藤保子ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 序論(食品および食品学;原子と結合)
  • 2 食品の主要成分
  • 3 食品のし好・有害成分
  • 4 食品成分間の反応
  • 5 食品の物性
  • 6 官能検査
  • 7 食品成分表

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN04598898
  • ISBN
    • 4524223088
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    8, 225p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top