魚肉の栄養成分とその利用
Author(s)
Bibliographic Information
魚肉の栄養成分とその利用
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 81)
恒星社厚生閣, 1990.10
- Other Title
-
The nutritive components of fish and new fish utilization technology
- Title Transcription
-
ギョニク ノ エイヨウ セイブン ト ソノ リヨウ
Access to Electronic Resource 2 items
-
-
魚肉の栄養成分とその利用
1990
Limited -
魚肉の栄養成分とその利用
Available at / 83 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
660.8||Sui||||図書館190000010907
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
660.108||Su51||8120019332
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
660.8:N77:815019009827
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
各章末:文献
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 栄養成分の分布と消長(一般成分;脂質;遊離アミノ酸;ビタミン、ミネラル)
- 加工・流通中の成分変化(処理・加工中の変化と制御;貯蔵・流通過程中の変化と制御)
- 再組織化技術(魚肉の微細化技術;各種処理法による再組織化)
- 水産物利用形態における最近の傾向
by "BOOK database"