Bibliographic Information

魚肉の栄養成分とその利用

竹内昌昭編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 81)

恒星社厚生閣, 1990.10

Other Title

The nutritive components of fish and new fish utilization technology

Title Transcription

ギョニク ノ エイヨウ セイブン ト ソノ リヨウ

Available at  / 83 libraries

Note

各章末:文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 栄養成分の分布と消長(一般成分;脂質;遊離アミノ酸;ビタミン、ミネラル)
  • 加工・流通中の成分変化(処理・加工中の変化と制御;貯蔵・流通過程中の変化と制御)
  • 再組織化技術(魚肉の微細化技術;各種処理法による再組織化)
  • 水産物利用形態における最近の傾向

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Details

  • NCID
    BN05453256
  • ISBN
    • 4769906900
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    138p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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