Bibliographic Information

食生活と食品素材

日本家政学会編

(家政学シリーズ / 日本家政学会編, 10)

朝倉書店, 1992.3

Title Transcription

ショクセイカツ ト ショクヒン ソザイ

Available at  / 159 libraries

Note

責任編集者:小林彰夫,福家眞也. 執筆者:小林彰夫ほか

参考図書:p[187]-191. 文献:章末. 索引:巻末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品素材の取扱い
  • 2 食品の栄養成分と嗜好性
  • 3 食品群の特徴と利用法
  • 4 食糧生産の確保と資源の開発
  • 5 食品微生物と発酵食品
  • 6 食糧問題と食品の需給

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07354528
  • ISBN
    • 4254605609
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 198p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top