食生活の設計と文化
Author(s)
Bibliographic Information
食生活の設計と文化
(家政学シリーズ / 日本家政学会編, 8)
朝倉書店, 1992.3
- Title Transcription
-
ショクセイカツ ノ セッケイ ト ブンカ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食生活の設計と文化
1992
Limited -
食生活の設計と文化
Available at / 190 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
責任編集者: 木村修一, 石川寛子
執筆者: 石川寛子ほか
参考図書: p[213]-216
文献: 章末
索引: 巻末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食生活をどうとらえるか
- 2 食生活の現状と問題点
- 3 食生活と食事計画
- 4 生産・加工・調理技術の発達と食物の変遷
- 5 食生活と文化
- 6 21世紀の食生活展望
by "BOOK database"