Bibliographic Information

食生活の設計と文化

日本家政学会編

(家政学シリーズ / 日本家政学会編, 8)

朝倉書店, 1992.3

Title Transcription

ショクセイカツ ノ セッケイ ト ブンカ

Available at  / 187 libraries

Note

責任編集者: 木村修一, 石川寛子

執筆者: 石川寛子ほか

参考図書: p[213]-216

文献: 章末

索引: 巻末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食生活をどうとらえるか
  • 2 食生活の現状と問題点
  • 3 食生活と食事計画
  • 4 生産・加工・調理技術の発達と食物の変遷
  • 5 食生活と文化
  • 6 21世紀の食生活展望

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07354663
  • ISBN
    • 4254605587
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 220p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top