製パン材料の科学
Author(s)
Bibliographic Information
製パン材料の科学
(製パンの科学, 2)
光琳, 1992.9
- Title Transcription
-
セイパン ザイリョウ ノ カガク
Available at / 95 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
588.3/SE19/2101060100
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.32:Ta84:25010437308
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
執筆: 越後明ほか
各章末: 引用文献
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 小麦粉
- 第2章 イースト
- 第3章 製パン用油脂
- 第4章 糖類
- 第5章 乳製品
- 第6章 食塩
- 第7章 イーストフード
- 第8章 乳化剤
- 第9章 保存料
- 第10章 水
- 第11章 卵
- 第12章 包装材
by "BOOK database"