Bibliographic Information

醸造学

野白喜久雄 [ほか] 編

講談社, 1993.3

改訂

Title Transcription

ジョウゾウガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 137 libraries

Note

その他の編者: 小崎道雄, 好井久雄, 小泉武夫

参考書: pv

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 微生物の種類と働き
  • 2 微生物の酵素
  • 3 酒類総説
  • 4 清酒
  • 5 みりん
  • 6 焼酎
  • 7 ビール
  • 8 ワイン
  • 9 ウイスキー、ブランデー
  • 10 スピリッツ
  • 11 リキュール
  • 12 みそ
  • 13 しょうゆ
  • 14 食酢

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN0882929X
  • ISBN
    • 4061537067
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xvi, 222p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top