Bibliographic Information

豆類の栄養と加工

FAO [編] ; 渡辺篤二, 大久保一良訳監修

建帛社, 1993.5

Other Title

FAO豆類の栄養と加工

Legumes in human nutrition

Utilization of tropical foods : tropical beans

Title Transcription

マメルイ ノ エイヨウ ト カコウ

Available at  / 105 libraries

Note

第1編は原書第2版の翻訳

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 ヒトの栄養における豆類の役割(豆類の歴史;生産と消費;種子の構造と成分組成;豆類に含まれる毒性成分;豆類の加工および調理法;豆類加工品の栄養価;食事における豆類の位置づけ;将来展望)
  • 第2編 熱帯地域における豆類の有効利用(インドにおける豆類の生産と加工;ラテンアメリカにおける食用豆類;熱帯地域で栽培されるその他の豆類;熱帯アフリカにおける豆類の利用)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN0933728X
  • ISBN
    • 4767960541
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 295p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top