豆類の栄養と加工
Author(s)
Bibliographic Information
豆類の栄養と加工
建帛社, 1993.5
- Other Title
-
FAO豆類の栄養と加工
Legumes in human nutrition
Utilization of tropical foods : tropical beans
- Title Transcription
-
マメルイ ノ エイヨウ ト カコウ
Available at / 105 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
626.3||F14S0002926*
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
第1編は原書第2版の翻訳
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 ヒトの栄養における豆類の役割(豆類の歴史;生産と消費;種子の構造と成分組成;豆類に含まれる毒性成分;豆類の加工および調理法;豆類加工品の栄養価;食事における豆類の位置づけ;将来展望)
- 第2編 熱帯地域における豆類の有効利用(インドにおける豆類の生産と加工;ラテンアメリカにおける食用豆類;熱帯地域で栽培されるその他の豆類;熱帯アフリカにおける豆類の利用)
by "BOOK database"