Bibliographic Information

野菜の科学

高宮和彦編

(シリーズ《食品の科学》)

朝倉書店, 1993.9

Title Transcription

ヤサイ ノ カガク

Available at  / 275 libraries

Note

文献: 節末

執筆: 高宮和彦 ほか

Description and Table of Contents

Description

本書の内容は野菜の歴史、新野菜・中国野菜などの現状、バイオテクノロジーの進歩に伴う将来像、成分と栄養、成分と疾病、保蔵と加工、嗜好成分と調理の多方面に及んでいる。

Table of Contents

  • 1 野菜の現状と将来
  • 2 野菜の成分と栄養
  • 3 野菜と疾病
  • 4 野菜の保蔵と加工
  • 5 野菜と調理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN09730256
  • ISBN
    • 9784254430356
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 215p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top