野菜の科学
Author(s)
Bibliographic Information
野菜の科学
(シリーズ《食品の科学》)
朝倉書店, 1993.9
- Title Transcription
-
ヤサイ ノ カガク
Available at / 275 libraries
-
Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
498.5||Asa||795064476
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
626:Ta435019502094
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
498.5||Tak||K0128924K0128924
-
Hokkaido University, Library, Graduate School of Science, Faculty of Science and School of Science図書
DC22:664/SER2080143937
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 節末
執筆: 高宮和彦 ほか
Description and Table of Contents
Description
本書の内容は野菜の歴史、新野菜・中国野菜などの現状、バイオテクノロジーの進歩に伴う将来像、成分と栄養、成分と疾病、保蔵と加工、嗜好成分と調理の多方面に及んでいる。
Table of Contents
- 1 野菜の現状と将来
- 2 野菜の成分と栄養
- 3 野菜と疾病
- 4 野菜の保蔵と加工
- 5 野菜と調理
by "BOOK database"