Bibliographic Information

魚料理のサイエンス

成瀬宇平著

(新潮選書)

新潮社, 1995.8

Other Title

魚料理のサイエンス

Title Transcription

サカナ リョウリ ノ サイエンス

Available at  / 105 libraries

Note

参考文献: p227-228

Description and Table of Contents

Description

本書は、食生活に関して興味を持っている読者に、魚介類を中心に、旨味や料理のコツ、料理人の苦労、健康との関わり等について、エピソードを交えて科学的に解説したものである。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN13037097
  • ISBN
    • 4106004828
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    228p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top