プロの技と料理の科学シリーズ

Author(s)

Bibliographic Information

プロの技と料理の科学シリーズ

学研

Title Transcription

プロ ノ ワザ ト リョウリ ノ カガク シリーズ

Search this Book/Journal

Related Books: 1-3 of 3

  • 西洋料理のコツ

    的場輝佳,西川清博,加藤万紀子共著

    学研 2003.4 プロの技と料理の科学シリーズ

    Available at 34 libraries

  • 電子レンジ料理のコツ

    千葉真知子 [ほか] 共著

    学研 1996.1 プロの技と料理の科学シリーズ

    Available at 26 libraries

  • 日本料理のコツ

    杉田浩一〔ほか〕共著

    学習研究社 1995.5 プロの技と料理の科学シリーズ

    Available at 20 libraries

Details

  • NCID
    BN13038930
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
  • Size
    21cm
Page Top