食品の変色の化学
Author(s)
Bibliographic Information
食品の変色の化学
(光琳テクノブックス, 18)
光琳, 1995.10
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ ヘンショク ノ カガク
Available at / 165 libraries
-
Kinjo Gakuin University Library
498.5/Ki395/イ0295588,
498.5/Ki395/ア0295614, 498.5/Ki395/0302520 -
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.53/KI39101032538
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
引用文献: 各章末
索引: 巻末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 ポリフェノール成分と変色
- 第2章 クロロフィル成分と変色
- 第3章 カロチノイド成分と変色
- 第4章 非酵素的褐変現象の化学
- 第5章 食肉および食肉製品の色と変色
by "BOOK database"