Bibliographic Information

食品の変色の化学

木村進, 中林敏郎, 加藤博通編著

(光琳テクノブックス, 18)

光琳, 1995.10

Title Transcription

ショクヒン ノ ヘンショク ノ カガク

Available at  / 165 libraries

Note

引用文献: 各章末

索引: 巻末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 ポリフェノール成分と変色
  • 第2章 クロロフィル成分と変色
  • 第3章 カロチノイド成分と変色
  • 第4章 非酵素的褐変現象の化学
  • 第5章 食肉および食肉製品の色と変色

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN13287447
  • ISBN
    • 4771295042
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    415p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top