HACCPの評価 : 食品加工・保管に関わる危害を特定し、リスクを評価する指針

Bibliographic Information

HACCPの評価 : 食品加工・保管に関わる危害を特定し、リスクを評価する指針

Frank L. Bryan [著] ; 豊福肇訳

日本食品衛生協会, 1995.12

Other Title

Hazard analysis critical control point evaluations

Title Transcription

HACCP ノ ヒョウカ : ショクヒン カコウ ホカン ニ カカワル キガイ オ トクテイシ リスク オ ヒョウカ スル シシン

Available at  / 62 libraries

Search this Book/Journal

Note

監修 : 厚生省生活衛生局食品保健課・乳肉衛生課

Details

  • NCID
    BN13768321
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 106p
  • Size
    22cm
Page Top