Bibliographic Information

調理工学 = Culinary technology

矢野俊正, 川端晶子編著 ; 澤山茂 [ほか] 共著

(21世紀の調理学, 6)

建帛社, 1996.9

Other Title

Culinary technology

Title Transcription

チョウリ コウガク

Access to Electronic Resource 3 items

Available at  / 168 libraries

Note

共著:沢山茂ほか

Description and Table of Contents

Description

本書は、21世紀の調理学を念頭に描きつつ、その一分野である「調理工学」をさまざまな角度から分析し、解説を試みたものである。

Table of Contents

  • 1 調理工学序論
  • 2 調理操作論
  • 3 厨房設備
  • 4 調理機器論
  • 5 エネルギー源論
  • 6 厨房システム論
  • 7 給食調理学
  • 8 台所空間論

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15117572
  • ISBN
    • 4767964067
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 264p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top