糖質の科学
Author(s)
Bibliographic Information
糖質の科学
(食品成分シリーズ)
朝倉書店, 1996.11
- Title Transcription
-
トウシツ ノ カガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
糖質の科学
1996.11.
-
糖質の科学
Available at / 221 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55/SH64101032169
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.643:Sh645019702363
-
Hokkaido University, Library, Graduate School of Science, Faculty of Science and School of Science図書
DC22:613.28/SHO2080143972
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編集者: 南浦能至, 北畑寿美雄, 大西正健
付表 : 糖鎖工学への道標: p[173]-177
各章末: 参考文献
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 天然の糖質と研究史
- 2 糖質の構造と調製
- 3 糖質の機能
- 4 食品中の糖質と調理加工中の物質変化
- 5 糖鎖の機能とその応用
- 6 糖鎖工学の展開
by "BOOK database"