Bibliographic Information

糖質の科学

新家龍 [ほか] 編

(食品成分シリーズ)

朝倉書店, 1996.11

Title Transcription

トウシツ ノ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 221 libraries

Note

その他の編集者: 南浦能至, 北畑寿美雄, 大西正健

付表 : 糖鎖工学への道標: p[173]-177

各章末: 参考文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 天然の糖質と研究史
  • 2 糖質の構造と調製
  • 3 糖質の機能
  • 4 食品中の糖質と調理加工中の物質変化
  • 5 糖鎖の機能とその応用
  • 6 糖鎖工学の展開

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15535969
  • ISBN
    • 4254435118
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 182p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top