Bibliographic Information

調理科学

調理科学研究会 [編]

調理科学研究会, 1968.5-1994.11

  • 1巻1号 (昭43.5)-27巻4号 (平6.11)

Other Title

Science of cookery

Title Transcription

チョウリ カガク

Available at  / 134 libraries

Search this Book/Journal

Note

並列タイトルの追加: Science of cookery (4巻1号 (昭46.2)-)

責任表示及び出版者変更: 調理科学研究会 (-17巻4号 (昭59.12))→日本調理科学会 (18巻1号 (昭60.3)-)

Continues by:1

Details

  • NCID
    AN00382866
  • ISSN
    09105360
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Publication Status
    Dead Status
  • Frequency
    Quarterly
  • Type of Continuing Resource
    Periodical
  • Bibliographic History ID
    40815500
Page Top