調理科学
Access to Electronic Journal
Author(s)
Bibliographic Information
調理科学
調理科学研究会, 1968.5-1994.11
- 1巻1号 (昭43.5)-27巻4号 (平6.11)
- Other Title
-
Science of cookery
- Title Transcription
-
チョウリ カガク
Available at / 132 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center1968-1994
1(2-4),
2-27 -
神戸女子大学・神戸女子短期大学 ポートアイランドキャンパス図書館1968-1994
1(3-6),
2, 3(1-3, 6), 4-5, 6(3-6), 7(4-6), 8-9, 10(2-3, 5-6), 11(3-6), 12(2-6), 13-27 -
東海学院大学・東海学院大学短期大学部 附属図書館1968-1993596.01||Cho
1(3-4),
2, 3(1-2, 4), 4-5, 6(2-4), 7(1), 8-9, 10(2-4), 11(2-4), 12-26 -
University of Miyazaki Library/ Library Director:Ikari Tetsuo教1979-1988
12(4),
13(2-3), 14(3), 18(1-2), 21(4) -
YamanashiGakuin University Library図1968-1994M1/145
1(3-4),
2, 3(1-2, 4), 4-5, 6(3-4), 7(1), 8-9, 10(2-4), 11(2-4), 13-27 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
並列タイトルの追加: Science of cookery (4巻1号 (昭46.2)-)
責任表示及び出版者変更: 調理科学研究会 (-17巻4号 (昭59.12))→日本調理科学会 (18巻1号 (昭60.3)-)