Bibliographic Information

食品調理機能学

田村真八郎, 川端晶子編著

(21世紀の調理学, 4)

建帛社, 1997.5

Other Title

Culinary functions of foods

Title Transcription

ショクヒン チョウリ キノウガク

Available at  / 170 libraries

Note

共著: 安本教傳ほか

文献・参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品調理機能学序論
  • 2 調理機能論
  • 3 食品物性論
  • 4 食品組織学
  • 5 分子調理学
  • 6 酵素調理学
  • 7 植物性食品の調理機能論
  • 8 動物性食品の調理機能論
  • 9 抽出食品素材の調理機能論
  • 10 調味料・香辛料論

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA30526305
  • ISBN
    • 4767964040
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 293p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top