Bibliographic Information

環境調理学 = Environmental cookery

木村修一, 山口貴久男, 川端晶子編著

(21世紀の調理学, 7)

建帛社, 1997.8

Other Title

Environmental cookery

Title Transcription

カンキョウ チョウリガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 180 libraries

Note

共著: 足立己幸ほか

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 環境調理学総論
  • 2 調理環境論
  • 3 環境食事論
  • 4 外来食論
  • 5 調理社会学
  • 6 外食調理産業論
  • 7 エコ・クッキング
  • 8 食情報論
  • 9 調理衛生学

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA3232579X
  • ISBN
    • 4767964075
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 279p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top