Bibliographic Information

日本の食・100年「つくる」

杉田浩一, 石毛直道編

(食の文化フォーラム)

ドメス出版, 1997.11

Other Title

日本の食100年つくる

Title Transcription

ニホン ノ ショク 100ネン ツクル

Available at  / 110 libraries

Note

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1回・食の文化フォーラム—つくり手の変化
  • 基調講演—「つくる」・日本の調理100年
  • 第2回・食の文化フォーラム—調理の多様化とその背景
  • 第3回・食の文化フォーラム—つくる情報
  • 総括講演—家庭料理の100年

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Details

  • NCID
    BA33904078
  • ISBN
    • 481070467X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    255p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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