卵の科学
Author(s)
Bibliographic Information
卵の科学
(シリーズ《食品の科学》)
朝倉書店, 1998.1
- Title Transcription
-
タマゴ ノ カガク
Access to Electronic Resource 2 items
Available at / 255 libraries
-
Ibaraki University Library, Ami Branch分
648.3:Tam119811519,119818599,119915661,119915662,119915663
-
Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
498.5||Asa||1598042636
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
648||Nak||||図書館190000062797
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
648.3:N375019803500
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 節末
執筆: 加藤丈雄ほか
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 卵の構造
- 2 卵の成分
- 3 卵の生合成
- 4 卵の栄養
- 5 卵の機能成分
- 6 卵の調理
- 7 卵の品質
- 8 卵の加工
- 9 卵とアレルギー
- 10 卵の新しい利用
by "BOOK database"