食品の化学・物性と機能性
Author(s)
Bibliographic Information
食品の化学・物性と機能性
(食品学, 1)
南江堂, 2007.10
- Other Title
-
General food science
食品の化学物性と機能性
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ
Available at / 102 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Sh96||140005263
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.51:Ka86:15010450699
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考図書: p[179]-180
Description and Table of Contents
Description
管理栄養士養成課程のガイドライン改正にあわせて新しい内容を盛り込み、いままで国家試験で出題された内容と今後出題が予想される重要事項を網羅。数値データは五訂増補日本食品標準成分表等の最新のデータを反映し、法規・規準についても最新のものに準拠。
Table of Contents
- 1 序論
- 2 食品の主要成分
- 3 食品のし好成分
- 4 食品の物性
- 5 食品成分の反応
- 6 食品の機能性
by "BOOK database"