Bibliographic Information

食品の化学・物性と機能性

加藤保子, 中山勉編集

(食品学, 1)

南江堂, 2007.10

Other Title

General food science

食品の化学物性と機能性

Title Transcription

ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ

Available at  / 102 libraries

Note

参考図書: p[179]-180

Description and Table of Contents

Description

管理栄養士養成課程のガイドライン改正にあわせて新しい内容を盛り込み、いままで国家試験で出題された内容と今後出題が予想される重要事項を網羅。数値データは五訂増補日本食品標準成分表等の最新のデータを反映し、法規・規準についても最新のものに準拠。

Table of Contents

  • 1 序論
  • 2 食品の主要成分
  • 3 食品のし好成分
  • 4 食品の物性
  • 5 食品成分の反応
  • 6 食品の機能性

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA83691922
  • ISBN
    • 9784524242429
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 187p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top