食品技術総合事典
Author(s)
Bibliographic Information
食品技術総合事典
朝倉書店, 2008.6
- Other Title
-
食品大百科事典
- Title Transcription
-
ショクヒン ギジュツ ソウゴウ ジテン
Available at / 273 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
588.036||Sh96110016383
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.036:Sh965010451390
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
588.036||Nog||025629025629
-
588.036/SH 7/80062556280062552
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
「食品大百科事典」(朝倉書店, 2001年) の後継として刊行 (まえがき)
文献: 項末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 健康の維持・増進のための技術(食品による健康の維持・増進;食品の機能性の評価手法)
- 2 安全な食品を確保するための技術(有害生物の制御;有害物質の分析と制御;食品表示を保証する判別・検知技術)
- 3 食品産業を支える先端技術(先端加工技術;流通技術;分析・評価技術)
- 4 食品産業を支えるバイオテクノロジー(食品微生物の改良;酵素利用・食品素材開発;代謝機能利用・制御技術;先進的基盤技術)
by "BOOK database"