Bibliographic Information

食品加工学

菅原龍幸編著 ; 大野信子 [ほか] 共著

(Nブックス)

建帛社, 2012.4

改訂

Other Title

改訂食品加工学

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Available at  / 86 libraries

Note

その他の著者: 小田尚子, 川嶋浩二, 北尾悟, 津久井学, 松本憲一, 宮尾茂雄

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品保蔵・加工と食生活
  • 食品の保蔵
  • 食品加工の操作
  • 食品の包装
  • 食品加工の新技術
  • 食品加工と成分変化
  • 加工食品と安全性
  • 保健機能食品・特別用途食品
  • 加工食品の表示と規格
  • 農産加工
  • 畜産加工
  • 水産加工
  • 発酵食品
  • 調味料・嗜好食品
  • インスタント食品
  • レトルト食品
  • コピー食品

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB09301823
  • ISBN
    • 9784767904542
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 209p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top