腎臓病の食品早わかり : 塩分、たんぱく質、カリウムがひと目でわかる

Bibliographic Information

腎臓病の食品早わかり : 塩分、たんぱく質、カリウムがひと目でわかる

牧野直子監修・データ作成 ; 女子栄養大学出版部編

(Food & cooking data)

女子栄養大学出版部, 2013.2

Other Title

腎臓病の食品早わかり : 塩分たんぱく質カリウムがひと目でわかる

Title Transcription

ジンゾウビョウ ノ ショクヒン ハヤワカリ : エンブン タンパクシツ カリウム ガ ヒトメ デ ワカル

Available at  / 84 libraries

Note

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品選び早わかり(主菜になるもの;副菜になるもの;主食になるもの;乳製品・豆乳;調味料;油脂・砂糖;菓子・飲料)
  • 外食選び早わかり(めん;定食;丼・すし;洋食;イタリアン;居酒屋;ファストフード;コンビニ弁当)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB1205976X
  • ISBN
    • 9784789502146
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    183p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top