パンの歴史
Author(s)
Bibliographic Information
パンの歴史
(「食」の図書館)
原書房, 2013.8
- Other Title
-
Bread : a global history
- Title Transcription
-
パン ノ レキシ
Available at / 321 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library植物研図
433/29205000221966
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
383.8||R81110051867
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
596.63:R815011228300
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
383.8||Sho||027452310000590900
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p155
原著 (London : Reaktion Books, 2011) の翻訳
Description and Table of Contents
Description
ふんわり/ずっしり。丸い/四角い/平たい。変幻自在のパンの中には、よりよい食と暮らしを追い求めてきた人類の歴史がつまっている。多くのカラー図版とともに読み解く人とパンの6千年の物語。世界中のパンで作るレシピ付。料理とワインについての良書を選定するアンドレ・シモン賞特別賞を受賞した人気シリーズ。
Table of Contents
- 序章 パンとは何だろう
- 第1章 パンのあけぼの
- 第2章 階級のしるしとしてのパン
- 第3章 味を決めるもの
- 第4章 世界パン紀行
- 第5章 21世紀のパン作り
by "BOOK database"