食品学各論 : 食品素材と加工学の基礎を学ぶ

Bibliographic Information

食品学各論 : 食品素材と加工学の基礎を学ぶ

瀬口正晴, 八田一編

(新食品・栄養科学シリーズ, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 2)

化学同人, 2016.4

第3版

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン : ショクヒン ソザイ ト カコウガク ノ キソ オ マナブ

Available at  / 98 libraries

Note

ガイドライン準拠

参考書: p165-166

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 序論
  • 2 農産食品
  • 3 畜産食品
  • 4 水産食品
  • 5 微生物利用食品
  • 6 加工食品とその素材
  • 7 機能性食品とその素材
  • 8 食品の保存および加工技術
  • 9 21世起の食品産業

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21074083
  • ISBN
    • 9784759816419
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    x, 179p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top