Bibliographic Information

応用栄養学

田中敬子, 爲房恭子編 ; 石﨑由美子 [ほか] 著

(テキスト食物と栄養科学シリーズ / 大鶴勝 [ほか] 編, 7)

朝倉書店, 2017.3

第2版

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Available at  / 59 libraries

Note

その他の著者: 岡本秀己, 岸本三香子, 塩谷亜希子, 曽我郁恵, 中嶋名菜, 西本裕紀子, 東根裕子, 本田まり, 山本周美

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養ケア・マネジメント
  • 2 食事摂取基準の基礎的理解
  • 3 成長、発達、加齢
  • 4 妊娠期・授乳期の栄養
  • 5 新生児期・乳児期の栄養
  • 6 成長期の栄養
  • 7 成人期・更年期の栄養
  • 8 高齢期の栄養
  • 9 運動・スポーツと栄養
  • 10 環境と栄養
  • 付表 日本人の食事摂取基準2015

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB23407518
  • ISBN
    • 9784254616491
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 190p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top