Bibliographic Information

食材と調理

大久保洋子, 中澤弥子著

(和食文化ブックレット, 6 . ユネスコ無形文化遺産に登録された和食||ユネスコ ムケイ ブンカ イサン ニ トウロク サレタ ワショク)

思文閣出版, 2017.2

Other Title

Washoku : traditional dietary cultures of the Japanese

Title Transcription

ショクザイ ト チョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 123 libraries

Note

監修: 和食文化国民会議

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 和食の調理は自然の恵みから誕生した(水と熱源;調理と道具;調理の味付けの基本;和食調理の献立)
  • 2 食材と調理(主食の食材と調理;副食の食材と調理;和食と漬物)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB2341334X
  • ISBN
    • 9784784218851
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    94p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top