Bibliographic Information

基礎栄養学

佐藤隆一郎, 加藤久典編

(食物と栄養学基礎シリーズ, 7)

学文社, 2017.2

第2版

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Available at  / 53 libraries

Note

監修: 吉田勉

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養の概念
  • 2 食物の摂取
  • 3 消化・吸収と栄養素の体内動態
  • 4 たんぱく質の栄養
  • 5 炭水化物の栄養
  • 6 脂質の栄養
  • 7 ビタミンの栄養
  • 8 ミネラル(無機質)の栄養
  • 9 水・電解質の栄養的意義
  • 10 エネルギー代謝

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB23621008
  • ISBN
    • 9784762027048
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 164p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top