Bibliographic Information

食品衛生学

川井英雄, 丸井正樹, 川村堅編著 ; 池晶子 [ほか] 共著

(カレント食べ物と健康, 3)

建帛社, 2017.9

第2版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 66 libraries

Note

その他の共著者: 荒木裕子, 岡﨑英規, 吉川賢太郎, 杉山芳宏, 宮地竜郎, 杉山千歳, 斎木まど香

参考文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品衛生と法規
  • 第2章 微生物の基礎
  • 第3章 食品の変質
  • 第4章 食中毒
  • 第5章 食品による感染症・寄生虫症
  • 第6章 食品中の有害物質
  • 第7章 食品添加物
  • 第8章 食品衛生管理
  • 第9章 器具と容器包装
  • 第10章 食品の新しい安全性問題

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB24707018
  • ISBN
    • 9784767906164
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 202p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top