Bibliographic Information

食品学総論 : 食品の成分と機能

寺尾純二, 村上明編集

(Visual栄養学テキスト, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 1)

中山書店, 2018.1

Title Transcription

ショクヒンガク ソウロン : ショクヒン ノ セイブン ト キノウ

Available at  / 102 libraries

Note

監修: 津田謹輔, 伏木亨, 本田佳子

参考文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 人間と食品(食文化と食生活;食生活と健康;食料と環境問題)
  • 2章 食品の機能(一次機能;二次機能;三次機能)
  • 3章 食品の表示と規格基準(食品表示制度;健康や栄養に関する表示の制度)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB25355776
  • ISBN
    • 9784521742878
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 148p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top