分子栄養学 : 科学的根拠に基づく食理学
Author(s)
Bibliographic Information
分子栄養学 : 科学的根拠に基づく食理学
(新スタンダード栄養・食物シリーズ, 13)
東京化学同人, 2019.9
- Title Transcription
-
ブンシ エイヨウガク : カガクテキ コンキョ ニ モトズク ショクリガク
Available at / 179 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.5||Sh69||1340024431
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.5:To46:135011198925
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 食理学総論(食理学とは;消化と吸収;体内動態;体質素因)
- 第2部 各病態にかかわる食品成分(循環器系に作用する食品成分;代謝内分泌系に作用する食品成分;消化器系に作用する食品成分;腎・尿路系に作用する食品成分;脳・神経系に作用する食品成分;免疫・炎症・アレルギーにかかわる食品成分;呼吸器系にかかわる食品成分;血液にかかわる食品成分;骨に作用する食品成分;筋肉にかかわる食品成分;皮膚に作用する食品成分;がんにかかわる食品成分;女性器系に作用する食品成分;食品成分と薬の相互作用)
by "BOOK database"