食品学総論
Author(s)
Bibliographic Information
食品学総論
(栄養科学シリーズNEXT, . 食べ物と健康,
講談社, 2021.3
第4版
- Title Transcription
-
ショクヒンガク ソウロン
Related Bibliography 1 items
-
-
食品学総論 / 辻英明 [ほか] 編
BC06362829
-
食品学総論 / 辻英明 [ほか] 編
Available at / 105 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.508||E39||4版40025815
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編者: 海老原清, 渡邊浩幸, 竹内弘幸
日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠
参考書: p160
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 序論
- 2 食品の分類
- 3 食品成分表
- 4 食品成分
- 5 食品物性と官能評価
- 6 食品成分間反応
- 7 食品の機能性
- 8 バイオテクノロジーと新しい食品
by "BOOK database"