食品の化学・物性と機能性
Author(s)
Bibliographic Information
食品の化学・物性と機能性
(食品学, 1)
南江堂, 2022.2
改訂第4版
- Other Title
-
General food science
食品の化学物性と機能性
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ
Access to Electronic Resource 1 items
Available at / 92 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.51:Ka86:1改訂4版5011347902
-
498.51 /IZU/80270516280270510
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
執筆者: 和泉秀彦, 伊藤圭祐, 新井博文, 上野有紀, 三宅義明, 熊澤茂則, 江崎秀男, 中瀬昌之, 間崎剛, 熊谷仁, 熊谷日登美, 中田理恵子, 井上裕康, 草野由理
参考図書: p[167]-169
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 序論
- 2 食品の主要成分
- 3 食品の嗜好成分
- 4 食品成分の反応
- 5 食品の物性
- 6 食品の機能性
by "BOOK database"