食品の化学・物性と機能性

Author(s)

Bibliographic Information

食品の化学・物性と機能性

和泉秀彦, 熊澤茂則編集

(食品学, 1)

南江堂, 2022.2

改訂第4版

Other Title

General food science

食品の化学物性と機能性

Title Transcription

ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ

Available at  / 92 libraries

Note

執筆者: 和泉秀彦, 伊藤圭祐, 新井博文, 上野有紀, 三宅義明, 熊澤茂則, 江崎秀男, 中瀬昌之, 間崎剛, 熊谷仁, 熊谷日登美, 中田理恵子, 井上裕康, 草野由理

参考図書: p[167]-169

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 序論
  • 2 食品の主要成分
  • 3 食品の嗜好成分
  • 4 食品成分の反応
  • 5 食品の物性
  • 6 食品の機能性

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC12656460
  • ISBN
    • 9784524230068
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 184p: 挿図
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top