生食のはなし : リスクを知って、おいしく食べる
Author(s)
Bibliographic Information
生食のはなし : リスクを知って、おいしく食べる
朝倉書店, 2023.4
- Other Title
-
生食のはなし : リスクを知っておいしく食べる
- Title Transcription
-
ナマショク ノ ハナシ : リスク オ シッテ、オイシク タベル
Access to Electronic Resource 2 items
Available at / 194 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.54/Ka95110091244
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
498.54||Kaw||029793310000643044
-
498.54/KAW/802764036280276403
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編者: 稲津康弘, 畑江敬子, 山﨑浩司
文献: p[136]-143
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食文化の中の生食(日本における生食の歴史と文化;東アジアの生食;ヨーロッパの生食―フランスを中心に;最近の生食の動向)
- 第2章 食肉・卵・乳製品(牛肉;乳および乳製品;豚肉;鶏肉;鶏卵;馬肉;ジビエ)
- 第3章 魚介類(鮮魚;貝類;水産発酵食品;非加熱水産加工品)
- 第4章 野菜・果実(生鮮野菜;一次加工品(カット野菜等);漬物;野菜調理食品)
by "BOOK database"