おいしさをつくる8つの「成分」 : 理想の料理を作るための調理科学の教科書

Bibliographic Information

おいしさをつくる8つの「成分」 : 理想の料理を作るための調理科学の教科書

アリ・ブザーリ著 ; 廣幡晴菜訳

楽工社, 2023.4

Other Title

Ingredient

Ingredient : unveiling the essential elements of food

おいしさをつくる8つの成分 : 理想の料理を作るための調理科学の教科書

Title Transcription

オイシサ オ ツクル 8ツ ノ「セイブン」 : リソウ ノ リョウリ オ ツクル タメ ノ チョウリ カガク ノ キョウカショ

Available at  / 58 libraries

Note

日本語版監修: 川崎寛也

Details

  • NCID
    BD01784590
  • ISBN
    • 9784903063980
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    立川
  • Pages/Volumes
    261p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top