食品微生物学の基礎
Author(s)
Bibliographic Information
食品微生物学の基礎
講談社, 2024.3
第2版
- Other Title
-
Fundamentals of food microbiology
- Title Transcription
-
ショクヒン ビセイブツガク ノ キソ
Available at / 49 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 川﨑晋, 久田孝, 小長谷幸史, 小栁喬, 左子芳彦, 里見正隆, 土戸哲明, 中野宏幸, 宮本敬久, 森田幸雄, 吉田天士
文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 微生物学発展の歴史
- 微生物の種類と性質
- 微生物の構造と機能
- 微生物の代謝
- 微生物の増殖
- 微生物の遺伝
- 食品の腐敗
- 微生物食中毒
- 食品の保蔵
- 発酵食品
- 予測微生物学
- 微生物のバイオテクノロジー
- 微生物の実験
by "BOOK database"