固体・粉体処理
Author(s)
Bibliographic Information
固体・粉体処理
(食品工学基礎講座, 3)
光琳, 1988.12
- Title Transcription
-
コタイ フンタイ ショリ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食品工学基礎講座 (3)
1988
Limited -
食品工学基礎講座 (3)
Available at / 127 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
588.08||Sh96||320016226
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.08:Ko79:35018811215
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 矢野俊正, 桐栄良三
引用文献: 各章末
Description and Table of Contents
Description
第3巻では固体原料の取扱い、特に粉体については理論的な説明も加え詳しく述べる。
Table of Contents
- 第1章 粉体の性質
- 第2章 粉砕
- 第3章 分級
- 第4章 造粒
- 第5章 精選及び異物除去
- 第6章 皮むきおよび切断
by "BOOK database"