海藻の科学
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海藻の科学
(シリーズ《食品の科学》)
朝倉書店, 1993.3
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カイソウ ノ カガク
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海藻の科学
1993
Limited -
海藻の科学
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Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
498.5||Asa||695064475
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University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
662.7:O335019308849
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Hokkaido University, Library, Graduate School of Science, Faculty of Science and School of Science図書
DC22:664/SER2080143915
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Note
文献: 節末
執筆: 正置富太郎ほか
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 海藻学概論
- 2 緑藻類の科学
- 3 褐藻類の科学
- 4 紅藻類の科学
- 5 微細藻類の科学
- 6 海藻の栄養学
- 7 海藻成分の機能性
- 8 海藻の利用工業
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