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海藻の科学

大石圭一編

(シリーズ《食品の科学》)

朝倉書店, 1993.3

Title Transcription

カイソウ ノ カガク

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Available at  / 286 libraries

Note

文献: 節末

執筆: 正置富太郎ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 海藻学概論
  • 2 緑藻類の科学
  • 3 褐藻類の科学
  • 4 紅藻類の科学
  • 5 微細藻類の科学
  • 6 海藻の栄養学
  • 7 海藻成分の機能性
  • 8 海藻の利用工業

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Details

  • NCID
    BN08814747
  • ISBN
    • 9784254430349
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 201p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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