Bibliographic Information

食物繊維

印南敏, 桐山修八, 日本栄養士会編

第一出版, 1995.5

改訂新版

Title Transcription

ショクモツ センイ

Available at  / 177 libraries

Note

執筆: 印南敏ほか

索引: p381-394

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食物繊維の化学
  • 食物繊維の分析法
  • 食物繊維の物理化学的性質
  • 食物繊維の生理作用
  • 食物繊維の腸管内における消化と代謝
  • 腸内細菌と食物繊維
  • 食物繊維と疾病
  • 食物繊維の食品への応用
  • 食品中の食物繊維の含量
  • 食物繊維の摂取量

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN12665946
  • ISBN
    • 4804107193
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiii, 394p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top