Bibliographic Information

食文化論

吉川誠次編著

(生活科学双書)

建帛社, 1995.9

Title Transcription

ショクブンカロン

Available at  / 88 libraries

Note

共著: 江後迪子, 下村道子, 高正晴子, 橋本慶子

各章末: 参考文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 日本の食文化(米;小麦;雑穀;豆;肉 ほか)
  • 第2部 世界の食文化(世界の食の事情;世界の最善の食事;食文化の類型;近世の食文化の精華;人類の食性と食文化)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN13174972
  • ISBN
    • 4767914280
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 235p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top