Bibliographic Information

乳の科学

上野川修一編

(シリーズ《食品の科学》)

朝倉書店, 1996.3

Other Title

乳の科学

Title Transcription

ニュウ ノ カガク

Available at  / 264 libraries

Note

執筆者: 仁木良哉ほか

文献: 章末又は節末

索引: p[207]-210

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 日本人と牛乳
  • 2 牛乳と健康
  • 3 牛乳の成分
  • 4 乳の生合成
  • 5 牛乳・乳製品と微生物
  • 6 牛乳・乳製品の味と香り
  • 7 牛乳・乳製品の栄養と効能
  • 8 牛乳・乳製品の機能成分
  • 9 牛乳とアレルギー
  • 10 乳製品をつくる技術
  • 11 牛乳と先端技術

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN14064357
  • ISBN
    • 9784254430400
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 210p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top