Bibliographic Information

英語で日本料理

畑耕一郎, 近藤一樹著

(Bilingual books, 15)

講談社インターナショナル, 1997.3

Other Title

100 recipes from Japanese cooking

Title Transcription

エイゴ デ ニホン リョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 238 libraries

Note

英文併記

第21刷 (2011.12) の出版者: 講談社

Description and Table of Contents

Description

ホームステイでも、駐在でも、そして国内でも、外国の人と親しくなる最高の手段は、日本料理を作ってあげること、そしてその作り方を教えてあげることです。そんな目的のためにバイリンガルにしました。代表的な日本料理を100品収録。初めて作る人にも失敗なくできるように、分かり易く解説してあります。また計量の方法は、英語の部分は海外方式で記述してありますから、プレゼントにも最適です。

Table of Contents

  • 汁物
  • ご飯物
  • すし
  • 酢の物・あえ物
  • 造り
  • 鍋物
  • 焼き物
  • 煮物
  • 揚げ物
  • 蒸し物
  • お菓子

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA29966796
  • ISBN
    • 9784770020796
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    259p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top