Bibliographic Information

英語で日本料理

畑耕一郎, 近藤一樹著

(Bilingual books, 15)

講談社インターナショナル, 1997.3

Other Title

100 recipes from Japanese cooking

Title Transcription

エイゴ デ ニホン リョウリ

Available at  / 236 libraries

Note

英文併記

第21刷 (2011.12) の出版者: 講談社

Description and Table of Contents

Volume

ISBN 9784770020796

Description

ホームステイでも、駐在でも、そして国内でも、外国の人と親しくなる最高の手段は、日本料理を作ってあげること、そしてその作り方を教えてあげることです。そんな目的のためにバイリンガルにしました。代表的な日本料理を100品収録。初めて作る人にも失敗なくできるように、分かり易く解説してあります。また計量の方法は、英語の部分は海外方式で記述してありますから、プレゼントにも最適です。

Table of Contents

  • 汁物
  • ご飯物
  • すし
  • 酢の物・あえ物
  • 造り
  • 鍋物
  • 焼き物
  • 煮物
  • 揚げ物
  • 蒸し物
  • お菓子

by "BOOK database"

Description and Table of Contents

Volume

ISBN 9784770020796

Description

Presents 100 recipes for Japanese dishes. The text gives measurements in metric (Japanese), and pounds and ounces. All the dishes are illustrated.

by "Nielsen BookData"

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Details

  • NCID
    BA29966796
  • ISBN
    • 9784770020796
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    259p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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