原料・製造・流通環境における要素技術とHACCP

Bibliographic Information

原料・製造・流通環境における要素技術とHACCP

芝崎勲監修

(環境衛生管理技術大系, . 有害微生物管理技術||ユウガイ ビセイブツ カンリ ギジュツ ; 第1巻)

フジ・テクノシステム, 2000.9

Other Title

原料製造流通環境における要素技術とHACCP

Title Transcription

ゲンリョウ セイゾウ リュウツウ カンキョウ ニ オケル ヨウソ ギジュツ ト HACCP

Available at  / 140 libraries

Note

参考・引用文献: 節末

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA48335282
  • ISBN
    • 4938555786
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    30, 1350p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top