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砂糖の科学

橋本仁, 高田明和編

(シリーズ《食品の科学》)

朝倉書店, 2006.11

Title Transcription

サトウ ノ カガク

Available at  / 220 libraries

Note

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 砂糖の文化史
  • 2 砂糖の生産
  • 3 製造法
  • 4 砂糖の種類
  • 5 砂糖の特性
  • 6 糖質の消化と吸収
  • 7 砂糖と健康
  • 8 味覚について
  • 9 砂糖から見た日本人の食生活
  • 10 原材料としての砂糖の利用
  • 11 その他の甘味料

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Details

  • NCID
    BA79483499
  • ISBN
    • 9784254430738
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 232p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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