スペイン
Author(s)
Bibliographic Information
スペイン
(世界の食文化 / 石毛直道監修, 14)
農山漁村文化協会, 2007.3
- Title Transcription
-
スペイン
Available at / 503 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
383.8||Se22||14110014524
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
383.8||Se22||1420042770
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
383.8:N97:145010355476
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
383.8||Sek||14025467
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p279-283
Description and Table of Contents
Description
ドン・キホーテのつましい食卓からヘミングウェーの多彩な食卓へ—豊かな食材が生む地方料理の数々。家庭でたやすく作れる代表的スペイン料理一七種のレシピ付。
Table of Contents
- はじめに 食文化を語るとき
- 第1章 中世の食生活とその遺産
- 第2章 新大陸からもたらされたもの
- 第3章 黄金世紀の食文化
- 第4章 「国民料理」の生まれないスペイン
- 第5章 飢えから豊かさへ
- 第6章 多様性に富む地方料理
- 第7章 外食の楽しみ方
- 第8章 日常の食とグローバル化
- 補遺 家庭でつくれるスペイン料理レシピ
by "BOOK database"