食べ物と健康
Author(s)
Bibliographic Information
食べ物と健康
(食物と栄養学基礎シリーズ, 4)
学文社, 2012.3
- Title Transcription
-
タベモノ ト ケンコウ
Available at / 99 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.55||Sh96||440008924
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.51:Sa855010708732
-
Nagoya Women's University Libraries
498.51/328,498.51/329,498.51/330,498.51/331,498.51/33200287863,00287864,00287865,00287866,00287862
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 吉田勉
各章末: 文献
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 人間と食物
- 2 食品の分類と食品の成分
- 3 食品の機能
- 4 食品の安全性
- 5 食品の表示と規格基準
- 6 食品の生産・加工・保存・流通と栄養
- 7 食事設計と栄養・調理
by "BOOK database"