Bibliographic Information

食べ物と健康

佐藤隆一郎, 加藤久典編

(食物と栄養学基礎シリーズ, 4)

学文社, 2012.3

Title Transcription

タベモノ ト ケンコウ

Available at  / 99 libraries

Note

監修: 吉田勉

各章末: 文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 人間と食物
  • 2 食品の分類と食品の成分
  • 3 食品の機能
  • 4 食品の安全性
  • 5 食品の表示と規格基準
  • 6 食品の生産・加工・保存・流通と栄養
  • 7 食事設計と栄養・調理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB09012236
  • ISBN
    • 9784762022623
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 245p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top