味嗅覚の科学 : 人の受容体遺伝子から製品設計まで
Author(s)
Bibliographic Information
味嗅覚の科学 : 人の受容体遺伝子から製品設計まで
(食と味嗅覚の人間科学)
朝倉書店, 2018.6
- Other Title
-
味嗅覚の科学
- Title Transcription
-
ミキュウカク ノ カガク : ヒト ノ ジュヨウタイ イデンシ カラ セイヒン セッケイ マデ
Available at / 222 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
491.377||Sa25110076479
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
491.377||Sai||028527310000623243
-
491.377/SAI/80242626280242628
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
引用文献・参考文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 味嗅覚研究の基礎(味・においの知覚と認知;味・におい物質とその受容機構;味・におい情報の神経伝達と脳機能)
- 第2部 味嗅覚の生涯発達(子どもの味覚・嗅覚;高齢者の味覚・嗅覚)
- 第3部 味嗅覚科学の応用(健康・医療分野への応用;臭気環境分野への応用;食品産業・香粧品産業などへの応用)
by "BOOK database"