Bibliographic Information

小麦の科学

長尾精一編

(シリーズ《食品の科学》)

朝倉書店, 1995.2

Title Transcription

コムギ ノ カガク

Access to Electronic Resource 3 items

Available at  / 293 libraries

Note

執筆: 瀬古秀文ほか

文献: 節末

索引: p[199]-204

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 小麦と小麦粉の歴史
  • 2 小麦の種類と品質特性
  • 3 小麦粉の種類と製粉
  • 4 小麦粉の物理的性状
  • 5 小麦粉の成分
  • 6 小麦粉生地の構造と性状
  • 7 小麦粉の保存と熟成
  • 8 小麦粉品質評価法
  • 9 小麦粉の加工と調理
  • 10 小麦粉の栄養学
  • 11 ふすまと胚芽

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN12144615
  • ISBN
    • 9784254430387
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 204p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top